25 Nisan 2015 Cumartesi

Hayvanlara Tecavüz ve Hayvan Genelevi



Çok küçüksün, savunmasızsın, korkuyorsun, dehşet bir acı içindesin, sana işkence eden kişi tarafından elin kolun bağlanmış, ağzın tıkanmış, kaçamıyorsun. Bilincini yitirene dek dövülmüş, tekmelenmişsin, ardından sana işkence eden adamın bir başka adama seni koysun diye para ödediği bir odaya sürükleniyorsun, öylesine korkunç bir fiziksel ve mental acı yaşıyorsun ki hayatta kalmamak için dua ediyorsun.
Bilincini kaybetmemişken adam bilerek iç organlarını parçalayacak, leğen kemiklerin kırılacak, derinin her yeri gerçekten parça parça olacak. Bacakların kırılma noktasına dek zorlanacak, kasların ve bağ dokuların paramparça olacak, kemiklerinden koparak ayrılacak; sana saldıran adam vücut parçalarının kopması için vücudunu zorlayacak. Bu kadar minik, masum birisi için öylesine büyük bir acı, öylesine büyük bir korku ki…
Bütün bunlar olurken birisi sana yardım eder diye, kim olursa olsun, yeter ki bitsin diye çığlık atıyorsun. Mücadele etmeye çalışıyorsun ama yapamıyorsun; bağlanmışın, ağzın tıkanmış, kendini hiçbir biçimde savunamıyorsun.
Ölümün sana karşı nazik olmasını, ve seni artık seni hiç kimsenin incitemeyeceği bir yere götüreceğini ümit ederek dua ediyorsun; çünkü olur da hayatta kalırsan, yarın ya da öteki gün, sahibin seni istismar edip sana tecavüz etsinler diye bir başkasından para alacak.
Başına geleni anlamıyorsun. Neden hiç kimse seni kurtarmaya gelmiyor? Bu adam sana neden bunu yapıyor? Bu dehşet verici şeyi yaşamana sebep olacak denli yanlış ne yapmış olabilirsin ki?

GERÇEK ŞU: Sen yanlış hiç bir şey yapmadın, sen masumsun. O adamın sana bunu yapmasına izin verilmesinin sebebi, senin hayvanlarla cinsel ilişkiye girmeyi önleyen hiçbir yasanın bulunmadığı bir ülkede, bir hayvan genelevinde olman…….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder